0 تا 100 نگهداری از ماهی قرمز های شب عید

بازدید: 4,710 بازدید
نگهداری از ماهی قرمز| نگهداری از ماهی قرمز نی نی سایت| نگهداری از ماهی قرمز بزرگ| نگهداری از ماهی قرمز سفره هفت سین| نگهداری از ماهی قرمز سه دم| نگهداری از ماهی قرمز کوچولو| فیلم نگهداری از ماهی قرمز|
  • 0 تا 100 نگهداری از ماهی قرمز های شب عید

    یکی از سنت های قدیمی و اصلی ما ایرانی ها در زمان شروع سال جدید و اول بهار برگزار کردن جشن نوروز و پهن کردن سفره هفت سین است. اجزای اصلی این سفره؛ سبزه و سماق، سمنو، سیب، سرکه، سیر و سنجد هستند اما درکنار این 7 سین، موارد دیگری نیز وجود دارد که با قرار دادن آنها در سفره هفت سین زیبایی آن چند برابر میشود و معانی بسیار خوبی دارد.

    یکی از این موارد ماهی قرمز عید یا ماهی گلی است که نشانه شادابی و حرکت و زندگی است، معمولا ماهی های قرمز را در تنگ های ماهی کوچک یا بزرگ نگهداری میکنند اما بعد از چند روز متوجه میشوند که تعداد ماهی ها کم کم در حال کم شدن است و همه آنها بعد از چند هفته می میرند.

    حتما گاهی برای  شما پیش آمده است دیده باشید اطرافیان و آشنایان شما ماهی خود را تا سال بعد نیز سالم و سرحال نگهداری میکنند. اما چگونه؟

    اولین دلیل این استکه ماهی سالمی را برای خود خریداری میکنند که در نوشته های قبلی درباره تمام ویژگی های یک ماهی قرمز سالم به شما توضیحات لازم را داده ایم و میتوانید

    در صورت بروز سوال در قسمت نظرات آن نوشته از ما سوال بپرسید. اما نکته بعدی که باعث سالم ماندن یک ماهی قرمز میشود نحوه نگهداری آن در خانه است که شرایط مطلوب آن را در ادامه برای شما شرح میدهیم.

    ظرف یا تنگ مناسب برای  نگهداری  ماهی قرمز:

    اولین موضوعی که می تواند به عنوان یک عامل مهم در عمر بیشتر ماهی موثر باشد، محل زندگی آن است، ظروفی که در آنها ماهی فروخته می شود، بیشتر اوقات کوچک است و نباید اشتباه کرد و ماهی ها را در همان ظروف کوچک نگهداری  کرد.

    ماهی ها به اکسیژن موجود در آب احتیاج دارند و این اکسیژن از طریق سطح هوایی که با آب در تماس است وارد آب می شود. هر چه سطح خروجی بالای تنگ ماهی شما کوچک تر باشد، اکسیژن کمتری می تواند از آن وارد آب شود.

    پس سعی کنید تا آنجا که ممکن است از تنگ و ظرف های کوچک برای نگهداری ماهی ها استفاده نکنید.

    آب مناسب ماهی برای نگهداری:

    آبی که برای زندگی ماهی ها انتخاب می کنیم باید شرایط مناسبی را داشته باشد. برای اطمینان از خارج شدن کامل موادی مانند کلر باید قبل از عوض کردن آب ماهی ها، آب را به مدت یک شبانه روز در ظرف دهان گشاد نگهداری و سپس مورد استفاده قرارداد.

    هرگز نباید اجازه دهید که ظرف ماهی های قرمز شما کثیف شود این کار می تواند باعث بیماری، کوتاهی عمر و درنهایت مرگ آنها در مدت کوتاهی شود. برای تعویض آب نباید آن را یکدفعه عوض کرد.

    در ابتدا با آرامش کامل نیمی از آب ظرف را خارج کرده و سپس کم کم آب برداشته شده را با آبی که از روز قبل نگه داشته ایم جایگزین می کنیم.

    در طول هفته باید 1 یا 2 بار آب ظرف ماهی های قرمز خود را به این صورت تعویض کنید. درنگهداری طولانی مدت ماهی های قرمز مقدار آب مورد نیاز هر یک ماهی ، حداقل یک لیتر است. از شن و ماسه ‌های رنگی و نیز برای تزئین آکواریوم و تنگ‌های ماهی خود استفاده نکنید زیرا گاهی باعث مریضی و یا صدمه دیدن ماهی شما میشوند.

    دمای مناسب برای نگهداری ماهی قرمز در تنگ:

    بهترین دما برای زندگی این نوع ماهی ها بین 10 تا 25 درجه سانتیگراد می باشد. دمای محیط هرگز نباید سریع عوض شود زیرا باعث شکه شدن ماهی قرمز شما و آسیب های جدی و حتی مرگ ماهی زیبای شما میشود.

    غذای مناسب ماهی قرمز:

    ماهی ها قرمز در دسته ماهی های مقاوم هستند که به آنها سخت جان نیز میگویند، این ماهی ها هر نوع غذایی که باشد را میخورند و به  آن  نه” نمیگویند.

    به همین دلیل است که شما به راحتی می توانید در شرایطی که غذای مناسب در دسترس ندارید از خرده های نان، شیرینی و … به مقدار کم به عنوان غذا به آنها بدهید، اما اگر در نگهداری آنها مبتدی هستید به شما پیشنهاد می شود از غذاهای آماده ماهی قرمز که ارزان قیمت هم می باشد تهیه کنید.

    فقط مطمئن باشید که غذایی را که می خرید مربوط به ماهی های  Goldfish است زیرا این نوع ماهی ها مانند انسان ها  به پروتئین، ویتامین و … برای رشد و زندگی نیاز دارند که شاید در بعضی از غذاهای ماهی های دیگر وجود نداشته باشد.

    در ارتباط با غذا دادن باید دقت کنید که دادن زیاد غذا به ماهی ها و ماندن آنها در ظرف باعث آلودگی آب شده و برای ماهی ها خطراتی به همراه خواهد داشت.

    به همین دلیل سعی کنید به مقدار خیلی کمی، در سه نوبت غذایی به آنها غذا دهید و مقدار آن باید به گونه ای باشد که غذای اضافی در آب نماند و در مدت 1 تا 2 دقیقه ماهی به طور کامل آنها تمام کند.

    نکات بهداشتی برای نگهداری ماهی قرمز نیز به شرح زیر است:

    1. افراد حساس و دارای سوابق آلرژی هنگامی که قصد تعویض آب ماهی را دارند و یا قصد تماس با ماهی را دارند بهتر است از دستکش استفاده کنند.
    2. همه افرادی که با ماهی یا آب تنگ تماس برقرار میکنند باید بلافاصله دست های خود را با آب و صابون به دقت شستشو دهند تا باعث بیماری و ایجاد حساسیت در آنها نشود.
    3. از دست زدن کودکان به ماهی قرمز درون تنگ ماهی جلوگیری نکنید و آموزش بهداشت فردی به آنها در خصوص دست نزدن به چشم، صورت و دهان بعد از کار با آکواریم یا تنگ ماهی بدهید
    4. . درصورت بروز هرنوع علائم و ناراحتی های پوستی سریعا به پزشک مراجعه شود.
    5. از رها کردن ماهی های قرمر خود در رودخانه ها، تالاب ها و آب های آزاد جدا خودداری کنید زیرا باعث صدمه زدن به محیط زیست و ماهی های دیگر میشوند.

    تنگ و آکواریوم و تجهیزات لازم برای نگهداری ماهی را از کجا خریداری کنیم؟

    برای اینکه بتوانید برای فضای خانه و محل کار خود بهترین آکواریوم را با بهترین قیمت و برند تجهیزات موجود در بازار آکواریوم ایران تهیه کنید میتوانید به سایت آکواتول که در بورس آکواریوم تهران قرار دارد مراجعه کنید و تجهیزات آکورایومی مختلف را از لحاظ  کارکرد و قیمت با هم مقایسه کنید.

    همچنین میتوانید با شماره های موجود در سایت تماس حاصل فرمایید و مشاوره رایگان برای خرید انواع تجهیزات اکواریوم و نگهداری آکواریوم و ماهی های آکواریومی دریافت کنید.

    توجه داشته باشید که خرید اینترنتی از سایت آکواتول از تخفیف بیشتری نسبت خرید حضوری بهره مند است و همچنین میتوانید با خرید از سایت و به صورت اینترنتی ضمانت بازگشت وجه در صورت خرابی کالا را نیز دریافت کنید.

     

    نگهداری از ماهی قرمز|آکواتول

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۴ رای
    دسته بندی تجهیزات آکواریوم
    اشتراک گذاری
    نوشته های مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    سبد خرید

    هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

    ورود به سایت