14 نکته برای انتخاب ماهی قرمز سالم شب عید

بازدید: 4,770 بازدید
ماهی قرمز| ماهی قرمز عید| ماهی قرمز بزرگ| ماهی قرمز کوچک| ماهی قرمز سفره هفت سین| ماهی قرمز شیطون من| ماهی قرمز هفت سین| ماهی قرمز عید نوروز| ماهی قرمز به انگلیسی| ماهی قرمز من|
  • 14 نکته برای انتخاب ماهی قرمز سالم شب عید

    ماهی قرمز که به نام ‌های دیگری مانند: ماهی طلایی، ماهی گلی، ماهی حوض نیز شناخته شده است، گونه ‌ای ماهی از دسته کپورچه ‌ها است و یک ماهی همه‌ چیزخوار است؛

    محل زندگی اصلی این ماهی ها معمولاً در سیبری و جنوب شرقی آسیا است؛ که اهلی ‌سازی آن نزدیک به هزار سال پیش در چین صورت گرفت است.

    معمولا ماهی های قرمز در پاسان هر سال و وقتی نزدیک به عید و سال تحویل میشود بسیار پر فروش هستند و با اینکه چند سالی است تعدادی از مردم کمپین هایی را تشکیل داده اند

    که ماهی قرمز خریداری نکنند و از ماهی های آکواریومی برای  سفر خود استفاده کنند اما هنوز هم به رسم سالیان دور، خرید ماهی های قرمز بسیار زیاد است و البته قیمت آنها نیز  در سال های اخیر به شدت افزایش یافته است و همین باعث شده بسیار یاز مردم خرید ماهی های آکواریومی را به خرید ماهی های قرمز ترجیح دهند.

    نگهداری از ماهی قرمز| نگهداری از ماهی قرمز نی نی سایت| نگهداری از ماهی قرمز بزرگ| نگهداری از ماهی قرمز سفره هفت سین| نگهداری از ماهی قرمز سه دم| نگهداری از ماهی قرمز کوچولو| فیلم نگهداری از ماهی قرمز|

    ویژگی های ظاهری یک ماهی قرمز سالم به چه صورت است؟

    بدن این ماهی از نظر شکل ظاهری شبیه ماهی کپور و ماهی های برکه ‌ای است، ماهی های قرمز شکم و پهلوها نقره‌ای رنگ و باله دمی بدون خال‌ های سیاه است.

    تعداد فلس بر روی خط جانبی آن ۳۲– ۲۸ عدد و نخستین کمان آبششی در انواع رشد یافته از ۵۰–۳۹ عدد خار تشکیل میشود، دهان این ماهی نیمه تحتانی است و فلس‌های بدنش بزرگ و ضخیم و دندانه ‌دار هستند، پرده صفاق در ماهی های قرمز یا ماهی گلی تیره است.

    نکته مهم درباره نگهداری از ماهی های قرمز این است که کودکان و حتی بزرگسالان بعد از هربار دست زدن به این ماهی ها باید دست خود را با آب و صابون با دقت شستشو دهند، زیرا ممکن است

    ماهی بیماری داشته باشد، هرچند بیماری ماهی ها قابل انتقال به انسان نیست، اما بازهم بهتر است برای سلامت خود مخصوصا کودکان حتما نکات بهداشتی را رعایت کنید.

    نکاتی که باید در هنگام خرید ماهی قرمز به آن توجه کنید شامل موارد زیر میشود:

    1. ماهی قرمز را از مراکز معتبر و زیر نظر دامپزشکی و فروشگاه های معتبر فروش ماهی تهیه کنید.
    2. ماهی هایی را که فروشندگان خیابانی، آنها را به صورت متراکم و درشرایط نامناسب بهداشتی و زیستی نگهداری می کنند، نخرید.
    3. از خرید ماهی قرمز دارای نشانه هایی مانند باله های تاخورده، ساییده و جمع شده و در اطراف دهان یا سطح بدن، لکه های پنبه مانند، زخم یا لکه های سفید متمایل به خاکستری یا قرمز و دارای پوست رنگ پریده و لکه لکه شده هستند، خودداری کنید.
    4. از خرید ماهی هایی که حالت بی قراری دارند و به طور مداوم بدن خود را به اطراف و وسایل موجود در محل نگهداری خود می مالند، چشم هایشان به صورت یک طرفه یا دوطرفه بیرون زده و پولک های ماهی ریخته است، باید خودداری کنید.
    5. ماهی قرمز سالم باید پولک هایی سالم و ردیف و فاقد زدگی و زخم یا قسمت هایی بدون پولک روی پوست خود داشته باشد.
    6. برای نگهداری طولانی مدت ماهی های قرمز مقدار آب مورد نیاز هر کدام یک لیتر است و یک تا دو بار در هفته باید آب ماهی عوض شود.
    7. از شن و ماسه های رنگی برای تزیین آکواریوم و تنگ های ماهیان استفاده نکنید زیرا به ماهی ها صدمه وارد میکنند.
    8. غذای ماهی های قرمز یا گلی باید در جاهای خنک، تاریک و خشک و در ظروف بسته نگهداری شود.
    9. ماهی قرمز باید با غذاهای کم پروتئین و سرشار از کربوهیدرات تغذیه شود و بهتر است که غذا در سطح آب شناور بماند، استفاده از غذاهای آماده بهتر است و غذادهی باید یک یا دو بار در روز و به اندازه ای باشد که در مدت یک تا دو دقیقه مصرف شود.
    10. آب مورد استفاده برای ماهی قرمز باید بهداشتی باشد و در مورد آب های آشامیدنی شبکه آب رسانی شهری باید یا کلرزدایی شده و یا برای تعادل گازها و خروج کلر، قبل از مصرف حداقل به مدت ۲۴ ساعت در ظروفی دهان گشاد نگهداری و ذخیره شود، بهتر است از محلول یا قرص های ضد کلر برای آب ماهی قرمز استفاده کنید که قابل خرید از فروشگاه های تجهیزات آکواریومی هستند.
    11. ماهی قرمز سالم باید دارای تحرک مناسبی باشد و به حالت یک پهلو و لخت در آب غوطه ور نباشد و بخشی از بدنش بر آمده نباشد.
    12. ماهی های کوچک به لحاظ سن کمتر و اندازه های کوچک تر و تامین اکسیژن برای نگهداری در تنگ ماهی مناسب تر هستند.
    13. به جای نگهداری ماهی در تنگ های کوچک و نامناسب حتما باید ماهی در ظروف شیشه ای بزرگ مثل آکواریوم یا تنگ های شیشه ای دهان گشاد و بزرگ نگهداری شود تا علاوه بر احساس آزادی و راحتی، هوا و اکسیژن بیشتری با سطح آب در تماس باشد و شرایط مناسب برای زندگی ماهی ها به وجود آورد.
    14. از قراردادن آکواریوم ها و تنگ های ماهی جلوی تابش و نور مستقیم آفتاب، کنار شومینه ها و یا داخل آشپزخانه خودداری کنید زیرا گرمای زیادی که در این مناطق وجود دارد باعث آسیب رسیدن به ماهی قرمز شما میشود، بهتر است توسط دما سنج هر چند روز دمای آبی که ماهی قرمز زیبای خود را در آن قرار داده اید کنترل کنید تا مشکلی برای  ماهی شما در اثر نوسانات دمایی  ایجاد نشود.

    تنگ و آکواریوم و تجهیزات لازم برای نگهداری ماهی را از کجا خریداری کنیم؟

    برای اینکه بتوانید برای فضای خانه و محل کار خود بهترین آکواریوم را با بهترین تجهیزات موجود در بازار آکواریوم ایران تهیه کنید میتوانید به سایت آکواتول مراجعه کنید و تجهیزات آکورایومی مختلف را از لحاظ  کارکرد و قیمت با هم مقایسه کنید.

    همچنین میتوانید با شماره های موجود در سایت تماس حاصل فرمایید و مشاوره رایگان برای خرید انواع تجهیزات اکواریوم و نگهداری آکواریوم دریافت کنید.

    توجه داشته باشید که خرید اینترنتی از سایت آکواتول از تخفیف بیشتری نسبت خرید حضوری بهره مند است و همچنین میتوانید با خرید از سایت و به صورت اینترنتی ضمانت بازگشت وجه در صورت خرابی کالا را نیز دریافت کنید.

     

    میانگین امتیازات ۴ از ۵
    از مجموع ۸ رای
    دسته بندی تجهیزات آکواریوم
    اشتراک گذاری
    نوشته های مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    سبد خرید

    هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

    ورود به سایت